Добро пожаловать,
Гость
|
|
Коротше, взяв друг на прослуховування мій підсилювач на 6П41С. До речі, він розуміє в звуку і має безліч дорогих підсилювачів у ціновому діапазоні до 2000 бакинських комісарів. Колонки теж у нього різні і дуже круті, наче кілька тисяч доларів кожна пара. І одержав мій знайомий реальний шок. Справа в тому, що та людина, яка постачала йому протягом тривалого часу обладнання, дуже негативно відгукувалася про лампові підсилювачі і у мого друга склалося враження, що немає сенсу витрачати на них гроші. Але виявилося рівно навпаки. Тепер він не хоче повертати назад мій підсилювач, чи просить зробити йому такий же. Я запропонував йому підсилювач від майстра нашої групи, але друг хоче підсилювач саме мого виготовлення. Тієї ж думки, що лампа звучить чудово і я, шкода, що мною витрачено багато часу на виготовлення різних транзисторних підсилювачів, за вимірами вони дуже круті, та й на цьому їх переваги й закінчуються. Усі ці Худи, КХ у класі А та інше йде відпочивати на полицю.
На фото – моя кімната. До друга відношення не має. www.facebook.com/groups/655741768570111/...nk/1369203550557259/ |
Вячеслав
066-945-30-73 067-596-73-20 ВАЙБЕР +380675967320 Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
Последнее редактирование: 2 года 3 нед. назад от admin.
Администратор запретил публиковать записи гостям.
|