• Головна
  • Задати питання на форумі
  • Корпуса в наявності
  • Оформити замовленняФорма заказа
  • Форум
  • Зміст
  • Останнє
  • Пошук
Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
Забыли пароль? Забыли логин? Регистрация
Форум
Основний форум
Лампові підсилювачі
Підсилювач Рафаєла Теодорова в корпусі МІДІ

ТЕМА: Підсилювач Рафаєла Теодорова в корпусі МІДІ

Підсилювач Рафаєла Теодорова в корпусі МІДІ 2 года 5 мес. назад #5693

• admin
  • admin аватар
  • Администратор
  • Спасибо получено: 209
Підсилювач Рафаела Теодорова в корпусі МІДІ

Підсилювач зібраний Рафаелем Теодоровим у корпусі мого виготовлення. Якщо бути до кінця чесним, дерев'яні панелі не мої, але вони мені дуже подобаються і надають корпусу неповторного шарму лампової епохи. І ось дивлюся я на цей підсилювач і думаю - ну чим мої корпуси не ідеальні? Зовнішній вигляд – класика, закріплена часом, зручний монтаж, чому сприяють знімні панелі для встановлення ламп та трансформатора живлення. Кожен штрих у цьому корпусі продуманий до дрібниць. Звісно, є ще про що подумати. Але навіть у такому варіанті я не бачу причин, щоби не купити у мене такий корпус. До речі, корпуси в наявності та протягом цього тижня ціна на них від 1750 до 1850 грн. По самому підсилювачу. Зібраний він за класичною схемою пентодного двотактного підсилювача. Спотворення на 8Вт на навантаженні 8Ом становлять всього 0,21%. Спектр спотворень класичний, властивий однотактним підсилювачам - з спадаючою спектральною характеристикою, де кожна наступна гармоніка менша за попередню. І цих гармонік до рівня -100дБ лише п'ять! Звук? Новий власник цього підсилювача просто у захваті! І всі його круті транзистрні підсилювачі просто сумно курять осторонь. А знаєте чому? Тому що в транзисторних підсилювачах звук настільки очищений від спотворень, що слухати його просто неможливо. Немає в ньому тієї жвавості, тих емоцій, того божественного дихання, що є в лампових підсилювачах. Підсилювачі Рафаеля Теодорова рекомендую!
www.facebook.com/rafusha

Вячеслав
Тлф., ВАЙБЕР +380675967320
Замовити: nadotornado.com.ua/zakaz
Последнее редактирование: 2 года 5 мес. назад от admin.
Администратор запретил публиковать записи гостям.
Форум
Основний форум
Лампові підсилювачі
Підсилювач Рафаєла Теодорова в корпусі МІДІ
Время создания страницы: 0.101 секунд
  • Головна
  • Задати питання на форумі
  • Корпуса в наявності
  • Оформити замовлення
  • Форум
Тороидальные трансформаторы "TORNADO"
© 2026 Все права защищены.