Добро пожаловать,
Гость
|
|
Підсилювач Рафаела Теодорова в корпусі МІДІ
Підсилювач зібраний Рафаелем Теодоровим у корпусі мого виготовлення. Якщо бути до кінця чесним, дерев'яні панелі не мої, але вони мені дуже подобаються і надають корпусу неповторного шарму лампової епохи. І ось дивлюся я на цей підсилювач і думаю - ну чим мої корпуси не ідеальні? Зовнішній вигляд – класика, закріплена часом, зручний монтаж, чому сприяють знімні панелі для встановлення ламп та трансформатора живлення. Кожен штрих у цьому корпусі продуманий до дрібниць. Звісно, є ще про що подумати. Але навіть у такому варіанті я не бачу причин, щоби не купити у мене такий корпус. До речі, корпуси в наявності та протягом цього тижня ціна на них від 1750 до 1850 грн. По самому підсилювачу. Зібраний він за класичною схемою пентодного двотактного підсилювача. Спотворення на 8Вт на навантаженні 8Ом становлять всього 0,21%. Спектр спотворень класичний, властивий однотактним підсилювачам - з спадаючою спектральною характеристикою, де кожна наступна гармоніка менша за попередню. І цих гармонік до рівня -100дБ лише п'ять! Звук? Новий власник цього підсилювача просто у захваті! І всі його круті транзистрні підсилювачі просто сумно курять осторонь. А знаєте чому? Тому що в транзисторних підсилювачах звук настільки очищений від спотворень, що слухати його просто неможливо. Немає в ньому тієї жвавості, тих емоцій, того божественного дихання, що є в лампових підсилювачах. Підсилювачі Рафаеля Теодорова рекомендую! www.facebook.com/rafusha |
Вячеслав
066-945-30-73 067-596-73-20 ВАЙБЕР +380675967320 Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
Последнее редактирование: 1 год 1 нед. назад от admin.
Администратор запретил публиковать записи гостям.
|