Добро пожаловать,
Гость
|
|
|
Кто знает хорошие интернет магазины добавляем сюда.
|
Вячеслав
066-945-30-73 067-596-73-20 ВАЙБЕР +380675967320 Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
Администратор запретил публиковать записи гостям.
|
|
ru.dhgate.com/#pu1403-logo
Говорят, из китайских, самый дешевый. |
The following user(s) said Thank You: admin
|
|
Очень хороший интернет магазин где вы можете заказать печать любой типографической продукции, к примеру наклеек urb.com.ua/naklejki/
|
|
|
Слава Україні. Я знаю хороший інтернет магазин косметичних засобів для чоловіків, де я завжди замовляю новий бальзам для бороди, або якусь іншу косметику, після того як вона закінчується. Ось силка на їхний сайт https://fjpomades.com/beard-balm/ . Думаю якість і ціна вас приємно здивують.
|
|
|
Інтернет-магазин dronestore.com.ua/product-category/steadycam/ може запропонувати вам широкий вибір стедикамів. квадрокоптерів, очків віртуальної реальності та інше. Не думайте що всі ці речі мають космічні ціни, це міф, просто зайдіть і подивіться, є по дешевші і по дорожчі, звичайно характеристики відрізняються, але зате кожен може собі дозволити купити якусь цікавинку.
|
|
|
Прекрасний інтернет-магазин запчастин для побутової техніки особисто для мене Spparts. Покажу на прикладі чому, нещодавно купував кришку редуктор AS00000851 чаші подрібнювача 500ml для блендера Braun і з цікавості вирішив глянути зразу на декількох сайтах, і виявилося що на інших такої кришки або немає або вона коштує на 200 грн дорожче ніж тут https://spparts.com.ua/kryshky-reduktory-dlya-blenderiv/c2273/ Звичайно можливо для вас 200 грн це не страшно, але особисто на мою думку якщо кожен раз витрачати більше ніж потрібно то можна було б за ту суму купити щось інше.
|
The following user(s) said Thank You: admin
|
|