Добро пожаловать,
Гость
|
|
Була проблема із низькочастотним фоном. Думав, що це пов'язано з конденсаторами великої ємності 150000 мкф, тому великий струм заряду розряду і наводить перешкоду на вхідні гнізда. Навіть зробив захисний екран на них. Коли від'єднав нуль конденсаторів від шасі, фон зник. Але думка чому так відбувається не давала спокою. Ніч була проведена в роздумах, ну я так думаю, хоча швидше за все я спав. Але все виявилося набагато простіше. Я виявив причину фону. І я знаю її рішення не лише у моєму випадку. Якщо комусь цікаво, я розповім про вирішення цієї проблеми.
Продовжую. Так як я не дуже глибоко копенгаген в електроніці, а більше довіряю думці експертів, то я повторив схему шини землі в підсилювачі, як рекомендував автор. Він рекомендував корпуси вхідних роз'ємів з'єднати між собою для виключення земляної петлі. Я так і зробив. Але ось у чому проблема. Мій підсилювач зроблено за схемою подвійного моно, а його ні - він запитаний від єдиного джерела живлення. Тому в його випадку цей фокус підходить, а в моєму ні. Я роз'єднав корпуси вхідних гнізд, гнізда ізольовані від корпусу, один з одним не з'єднані, викинув завадний конденсатор 2200 пф, з'єднав загальні точки конденсаторів живлення кожного каналу на шасі в єдиній точці і о диво! У колонках тиша! |
Вячеслав
066-945-30-73 067-596-73-20 ВАЙБЕР +380675967320 Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
Администратор запретил публиковать записи гостям.
|
|
Намалював схему свого підсилювача, а саме блоку живлення та розведення земляної шини. Може, кому буде цікаво.
Схема блоку живлення та інші схеми підсилювача у високій якості ТУТ |
Вячеслав
066-945-30-73 067-596-73-20 ВАЙБЕР +380675967320 Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
Последнее редактирование: 2 года 4 мес. назад от admin.
|
|
|
Вячеслав
The following user(s) said Thank You: billybons68
|